Som några av er kanske noterat satsar ICA stort på bättre mat med sitt tema ”Ta ett grönt år”.
Med den bakgrunden:
Gissa hur otroligt fantastiskt roligt det känns att jag och SmartaMaten är med i februarinumret av deras eminenta kundtidning Buffé?
Buffé är Sveriges största mattidning och jag brukar alltid lusläsa den för att få inspiration till nya recept – och nu är det jag och mina recept som får vara med och inspirera! Wohoo!
Det är obegripligt stort och (som du säkert gissat) otroligt fantastiskt roligt 🙂
Jag bjuder på tre toppengoda SmartaMaten-måltider:
- Ljummen avokadosoppa med chilihet lax och citronspetsad morotssallad
- Gryta på rödbeta och röda linser med mandel- och ärtchutney och en krispig kålrabbisallad
- Pimpat bovete med avokado- och rotfruktssallad
Klicka på bilden för att läsa artikeln, eller öppna den elektroniska versionen av Buffé här, eller slå upp ditt eget exemplar hemma på köksbordet ikväll – sidan 12-15 är ”mina”.
Och smaklig måltid, förstås!
Lyckliga kramar / Åsa