Vad säger SmartaMatens medlemmar?

Välkommen till min värdaste sida!
Här samlar jag huvuddelen av allt som mina medlemmar sagt om SmartaMaten.

Vill du veta mer? Kolla gärna in ”medlemmar berättar” på bloggen 🙂
/ Åsa

Det jag har lärt mig genom dig har verkligen varit livsomvälvande och jag är supernöjd.
Jag har haft bättre och sämre perioder, då jag fallit tillbaka i sämre vanor, men recepten är en supertillgång och jag mår så bra när jag är inne i ett ”SmartaMaten-flow” 🙂.

Ebba

Tackar och bugar för denna tiden. Har lärt mig massor och blivit helt frisk från atopiskt eksem!
Malin

Tycker det här konceptet är suveränt. Jag väljer och vrakar bland recepten och vi övergår mer och mer till en vegetarisk kost. Du ger råd och tips utan en massa pekpinnar, det gillar jag.
Jeanette

Maten gör gott mot kroppen. Älskar den mer för varje år som går.
Inger

Jag har lärt mig så oerhört mycket från dig/er! Jag har lyckats ändra mycket i min kost. Jag har en flerårig ihängande utmattning och får tänka på att spara energi. Ett sätt att spara energi är att gå på rutin så även i matlagning.
Du gör ett jättefint jobb med att sprida din kunskap i ett format där omtanke om människan får plats ❤️

Hanna

Vill bara tacka dig för alla underbara recept 🙂
Jag är så glad att jag blev medlem hos dig för flera år sen. Det har verkligen gjort stor skillnad.

Marianne

Jag tycker SmartaMaten är fantastisk! Jag prenumererar och har tagit vänner och familj till dina föreläsningar.
Karin

Jättebra och trevliga menyer och superbra information.
Gunilla

Det har varit, och är, jättebra att äta som du lär ut! Jag fortsätter att följa det här sättet att äta! Tack för alla recept och jättebra råd!
Monica

Både jag och min man är så nöjda med de fantastiska recepten. Bäst av allt är att min mage fungerar precis som den ska, underbart!!
Är van vid att den är uppblåst, gör ont och krånglar. Har inte haft några sådana problem, sen jag ändrade min kost 😊. Och jag kan till och med äta lök utan problem. Det har jag aldrig kunnat tidigare!

Ebba

Tack för alla fina recept jag fått detta året! Är så nöjd, mätt och belåten! Maten är alltid hur god som helst och lagom mättande!
Ser fram emot ett helt nytt år med underbara och hälsosamma smaker 😊😋

Josefin

Tack för ett fantastiskt första år med SmartaMaten! Så mycket god mat och så mycket smak utan några som helst tillsatser av buljonger och annat jox.
Åse

Jag är verkligen nöjd med maten, känns så fräscht och gott i kroppen. Jag är supernöjd med hela ditt koncept!!
Theres

Jag slipper blodsockertrötthet efter Smartamaten och det gillas skarpt.
Jag har hållit på i två veckor nu och 3 kg har lämnat mig! Säkerligen mycket vätska som jag samlat på mig. Inte prio 1 att gå ner i vikt men en trevlig bonus.

Ingela

Jag vill fortsätta vara medlem ett år till. Många av recepten har blivit mina barns favoritmat. Kul tycker jag i alla fall!
Karin

Tack för all den goda maten som jag ätit i ett halvår snart nu! Du är grym på att skapa recept!
Josefin

Är glad att jag ramlade över din hemsida och har stor glädje av matsedlar och nyförvärvade kunskaper. Fortsätt med din mission =)
Anne-Maj

Jag är mycket nöjd med Smarta Maten, och min man och till och med min mycket allergiska och mat-försiktiga dotter tycker mycket om maten!
Vi mår dessutom mycket bättre av att äta på detta vis. Jag tror att vi alla tycker om att det är färska råvaror och inga hel- eller halvfabrikat i dina recept.

Yvonne

Tack för att du inspirerar så mycket <3
Maria

Prenumerationen har fyllt sin funktion för mitt syfte att få en sundare livsstil och hitta till mat som fungerar för mig som har mkt magproblematik. De här tre åren har vart väldigt givande och jag har lärt mig massa nytt så pass mycket att det går av bara farten att äta och handla basisk mat, det har blivit en självklarhet.
Tack Åsa för den inspiration du gett genom dina recept , men också all kunskap och tips du delat med dig av. Om jag tappar tråden i framtiden vet jag vart jag hittar den igen.

Liv

Nu har jag varit medlem i SmartaMaten i snart tre år och jag känner min väldigt rik av alla bra recept jag har fått genom åren.
Stort tack för all inspiration och allt du har lärt mig!

Barbro

Det är nu andra året vi prenumererar på dina recept och är så nöjda – tack! Det hjälper oss att gott och nyttigt i vardagen och det är lika roligt varje gång när vi båda konstaterar hur gott det är med så enkla ingredienser.
Tack för din kreativitet 🙂
Samt – tack för underbart goda bonusar – de är flitigt använda och uppskattade av både ung o gammal!

Karin

Tack för dina värdefulla tips och fantastiska menyer. De har inspirerat mig massor och jag hoppas att det kommer fortsätta så ett tag till.
Karin L

Har varit medlem sedan september 2015 och har fått värdefull kunskap. SmartaMatens recept har gett ytterligare en dimension gällande hälsa o hållbar utveckling. Jag har ex druckit smoothie inspirerad utifrån Åsas recept med gröna blad, vetegräs, färska bär o ingefära varje dag 1,5 år tillbaka. Detta har resulterat i att infektioner har uteblivit, min energi har ökat o jag har minskad ledvärk. Fantastiskt!
Helene

Tack för alla kanonfina recept på allt möjligt. Alltid fantastiskt gott 🙂
Marianne

Tack för jättebra recept! De passar mig jättebra, för jag äter sedan innan sommaren inga mjölkprodukter längre och har sedan 8 år tillbaka inte ätit kött utan endast fisk.
Kristina N

Jag har hela min vuxna ålder varit intresserad av matens inverkan på hälsan eftersom jag har psoriasis. När jag läste om ditt koncept  i Buffé så klickade det direkt. Lyckligvis har jag en sambo som är positiv till det här och tycker det fungerar väldigt bra.
Dessutom har min dotter blivit vegan av djurrättsliga skäl och då fungerar dina recept lika bra. Jag bara byter ut fisk och ägg mot  någon vegansk kompletterande proteinkälla. Innan gillade hon inte SmartaMaten så mycket men nu är hon ju tvungen att äta detta och testar grönsaker som hon inte ätit förut och tycker det är gott.
Tack för att du gör vårt liv enklare!

Kristina E

Tack för ett fint år med SmartaMaten. Ditt genuina engagemang tillsammans med din stora kunskap inspirerar mycket!
Malin S

Jag äääääälskar dina goda och smarta recept Åsa och fortsätter väldigt gärna som bonusmedlem!
Jag har bättre hy, bättre mage och mindre ont i leder, axlar och nacke så jag känner definitivt av flera förbättringar i min hälsa med den smarta och näringsrika maten.

Malin K

Jag har varit helårsmedlem i ett drygt halvår nu, och skriver till dig för att jag tycker att du och det du gör är så BRAAAAAAAA!
En skön blandning av mat med härliga goda recept, och massor av goda råd med en hemsida som är suuuuuper. Jag rekommenderar dig till vänner titt som tätt!
Och allt i en skönt avslappnad ton – UNDERBART!

Bodil

Ett stort tack för allt du gjort för mig och min hälsa. SmartaMaten har gett mig precis det min kropp behöver, jag har hittat exakt det som passar för min kropp och mage.
Stort tack för ditt engagemang och goda recept!!

Carina

Du har skapat en mkt bra o viktig matlagningssida, som konstigt nog först nu genom dig har förändrat min syn på riktiga grödor utan kemikalier eller genmanipulerade. Du är värd all support. LIVSMEDELSVERKET BORDE LÄRA SIG EN DEL AV DIN KUNSKAP.
Ludvig

Känner mig inte alls lika svullen i magen…och denna veckan har jag känt mig mycket piggare än på lääänge…vaknar en timme innan klockan på morgnarna, och det vet jag inte när sist skulle ha hänt! 🙂
Sandra

Jag och min fru använder recepten flitigt och det är som en ny värld öppnar sig med nyttiga produkter från hela världen. Det är också en gedigen utbildning i näringslära som vi tackar för.
Bo

Sedan jag började med SmartaMaten för snart 11 månader sedan har jag kunnat sluta med mina blodfettsmediciner som jag haft i 20 år, uppsvällda onda magen är nästan borta, blodsockersvängningarna kommer ytterst sällan, muskel och ledvärken har minskat och jag har gått ner 23 kg. Min man har gått ner 10 kg. Alltså bara vinster. Tusen tack!
Ann-Katrin

Jag har lidit av svår vuxenacne i många år. Jag bestämde mig för att sluta med socker, vitt mjöl, gluten, mejeriprodukter, kaffe och kött, och på tre veckor har jag fått smått förbluffande resultat. Jag vet inte riktigt vad av allt ovanstående som botade min hy, men det spelar ingen som helst roll. Jag tar gärna en period till av SmartaMaten 🙂
Teresa

Vi uppskattar oerhört dina inköpslistor som gör att vi undviker spill o överblivna produkter. Jag är reumatiker o har med hjälp av smart mat fått en bättre sjukdomsbild, ja egentligen ett hälsotillstånd som medfört att jag har vågat byta arbete o utökat min arbetsförmåga till 100 %. Har jobbat 60-75% de senaste 20 åren!!!! fantastiskt glädjande.
Helene

Ser fram emot ett nytt år med dina recept! Det är alltid gott och hela familjen är mycket positiva, vi har absolut börjat äta nyttigare med din hjälp. Vi är också mycket imponerade över din kreativitet och överraskas ständigt av hur mycket gott det går att göra av råvarorna. 🙂
Tack!

Karin

Jag blev medlem i SmartaMaten för några månader sedan och stormtrivs! Med dina recept är det enkelt att äta både gott och nyttigt.
Kristin

Jag vill gärna nämna att mitt blodtryck var så pass lågt vid kontrollen att min läkare frågade om jag ändrat något i min kost! Han tyckte att jag skulle prova ett par veckor utan blodtrycksmedicin och därefter kontrollera trycket igen. Så nu hoppas jag att jag kan kasta den medicinen också.
Christa

Hej Åsa! Först vill jag tacka dig för alla goda måltider jag ätit i år. Gick med i januari i år, och har blivit bättre i mina leder. Tog ”semester” från SmartaMaten när vi åkte till Frankrike i juli med husbilen (inte helt, men nästan). Intressant att se att det tog ungefär lika lång tid att bli sämre igen, som det tog att bli bättre när jag började med den här kosthållningen. Ungefär en månad. Sen gör det ju inget att jag gått ner några kilo i vikt också. Det ser jag som en bonus. 🙂
Inga-Britt

Tack för ett fantastiskt år, det har gjort susen i mitt och min sambos liv 🙂
Jessica

Tusen tack för den basiska maten o alla bonusar. Så gott, min dotter 16 år är såld på detta också.
Maria

Vi beundrar dig som kan hitta på nya smaker hela tiden. Vi tror att vi vet vad det ska smaka men när vi sitter där vid middagsbordet så njuter vi mer än vi förväntat oss.
Tack för din fantastiska mat! Vi kan inte tänka oss någon annan mat faktiskt. Vi har slutat gå på restauranger vi besökt tidigare. Det är väl egentligen bra matställen men nu när vi äter din mat förändras smaken i munnen. Man blir känslig för ”vanlig ” mat.

Varma hälsningar Wiveca och Eduardo

Jag har nu följt dina underbara recept och levt med basisk kost i 9 dagar! Jag har inte behövt medicinera eller haft det jobbigt med magen 🙂 Jag har chrons! Jag måste tacka dig för att du hjälpt mig att ändra mitt liv 🙂
Johanna

Jag och min man har ätit din fantastiska mat nu i 6 månader och vi vill fortsätta.
Vi tycker din mat är fantastisk!! Vi älskar alla recepten 🙂
Tack!
Mycket kärlek till Dig från oss!

Wiveca

Äntligen har jag hittat ‘hem’! Jag började med LCHF för att komma bort ifrån bröd och pasta, och har nu hittat hit. Precis den mat jag har velat äta sedan länge, men inte vetat hur. Inte minst bonusrecepten är mycket goda, smakar så mycket bättre än all LCHF- bakning jag provat. Glad!
Julia

Är VERKLIGEN nöjd och glad för alla dina recept och fina tips!!
Både min man och jag mår fantastiskt bra av din mat!
Dessutom är ju din mat så VACKER på tallriken! KRAM

Eva

Är mycket tacksam för SmartaMaten. Är i starten, varit på villovägar jul-nyår, men på det igen. Är förundrad att maten kan spela sådan stor roll för vårt välbefinnande som det gör! Det är en otrolig skillnad på hur jag mår – både kropp och själ – beroende på vad jag äter, och jag märker detta snabbt!
Corinna

Tänk, att till och med min man som absolut inte ville sluta äta kött är helnöjd med SmartaMaten. Han tycker det är gott och framför allt tycker han om att det finns färdiga recept och att ingredienserna finns hemma till det som ska lagas. Detta gäller även mig förstås 😉
Anna

Jag måste säga att de effekter detta haft på mig under bara någon veckas tid är fantastisk.
Smärtfri. Kunnat trappa ut lite kortison då jag är svårt reumatisk. Mindre inflammation å raka fingrar. …det är fem år sedan mina fingrar vek sig och fastnade…nu är dom i princip helt raka.
Helt fascinerade 🙂 🙂

Emmah

Jag tycker att det mesta är otroligt gott och känns bra för kropp och själ. Den största överraskningen är att min man som avskyr rotfrukter och inte har mycket till övers för linser och bönor gillar kompositionen och vill fortsätta. Och min äldsta dotter, 3 år, som inte heller har så mycket till övers för annat än korv och makaroner, gillar att hjälpa till att skala grönsakerna och tycker om att smaka på dem. Minstingen, 8 mån, får vänta lite…
Så tack för goda idéer och god mat!

Sophia

Är så glad över att ha börjat med SmartaMaten. Mitt liv har förändrats på grund av min nya mathållning, och det har jag dig att tacka för!!
Eva

Två veckor med SmartaMaten (varje dag) och idel positiva erfarenheter. Magen är lycklig, inget sug efter ”onyttigt”, träningen spättat upp en nivå, energikurvan peakar rakt upp, fått kommentarer på jobbet att jag ser mycket piggare ut, känns som jag inte behöver sova (kanske inte helt optimalt) och plånboken superglad. Trots att jag köper ekologisk så mycket jag bara kan så märker jag en radikal skillnad i min matkostnad neråt. Var inte så många fel där, eller hur? 🙂
Nika

STORT, STORT TACK Åsa för att du började med SmartaMaten. Supergoda recept och bra förslag på hur man ska tänka kring mat. TOPPEN!!!!
Camilla

Jag har nu prova smartaMaten i tre veckor och jag är helt såld. Till och med maken har märkt att han är piggare…
Åsa

Har kämpat lite i motvind i min familj, men nu får de laga egen mat om de inte äter det som serveras. Jag mår nämligen mycket bra av att äta SmartaMaten.
Ingrid

Trots att jag är höggravid så har jag aldrig mått bättre. Tack för dina härliga recept!
Jag har haft problem med magen ända sedan jag väntade vårt första barn men nu när jag äter den här maten går det utan problem. Det känns inte längre lika tungt att behöva vara gravid och föda på sommaren.. 🙂

Olivia

Jag är så himla nöjd. Matlagningen tar lite längre tid, men resultatet känns så bra: gott, nyttigt och rätt. Du gör det enkelt att äta nyttigt och balanserat. Tack!
Frida

Endast jag i familjen äter SmartaMaten så jag måste ändå planera mat för övriga så tid spar jag inte men jag mår så mycket bättre. Kroppen vill verkligen äta såhär. Om man jämför hur jag mår efter en vanlig middag så är det stor skillnad till det bättre.
Tina

Det bästa jag gjort att gå med i SmartaMaten 🙂 Mår jätte bra + att mina 5 extra kilon är borta 🙂
Anonym

Supersmakliga maträtter, dessutom lätta och laga. Giller verkligen att det är säsongsvaror samt att det altid är varor som finns i mataffären. Jag är helt enkelt övertygad om att vegetarisk mat är framtidens hälsokälla. Vi njuter iaf alla SmartaMaten-recepten. Tack för alla fina recept.
Maria Isabelle

Jag sparar verkligen tid med SmartaMaten! Det är underbart att ha en färdig matsedel att följa! Jag är verkligen lycklig över att ha funnit dina recept!! Tack!
Karin

Jag sparar absolut ingen tid med matlagningen, men Gud vad mycket nyttigare jag äter!
Anonym

Jag är dålig på att följa recept och det är en massa hackande jämt därför tar det mycket tid för mig att laga maten. Jag tycker det är värt den tiden eftersom fördelarna är så enorma.
Jättegod mat där jag och min fru blir positivt överraskad varje måltid. Vi börjar närma oss vår idealvikt och vi mår generellt bättre. Som en bonus är nästan all mat vegetarisk vilket är viktigt för oss. Jag har också lärt mig uppskatta grönsaker jag tidigare inte tyckte om eller som jag inte ens smakat.

Pablo

Jag är så glad att jag gick med i SmartaMaten! Dina matrecept är genomtänkta och goda. Jag gjorde energibollarna förra veckan, jättegoda. Nu i helgen kalasade vi på rawfood tårtan, oh vad jätte god!
Rose-Marie

Nu är jag inne på 4:e veckan med din Goda Mat! Verkligen jättegott och mättande.
Anna

Tack för alla HÄRLIGA RECEPT OCH GODA TANKAR
Ann

Jag har precis börjat med smartamaten konceptet och jag blev positivt överraskad över hur enkelt och snabbt det går att tillaga recepten för att inte tala om smakerna som bara exploderar i gommen.
Bo-Göran

Verkligen gott och underbart att skippa kött och kyckling. Vi har tänkt på detta en längre tid, men det gäller att ha goda recept. Och det har du!!!
Eva

Jag mår jättebra av maten och blir så glad av alla trevliga och inspirerande recept!
Erica

…Nu, ytterligare en månad senare, har det hänt igen! Jag har ingen, absolut ingen, värk i samband med mensen! Tidigare var det en kombination av värktabletter typ var 4:e timme de första 1-2 dygnen. Missade jag att ta tabletter var jag utslagen i kramper tills dess att tabletterna började verka.
En väldigt oväntad effekt av maten, men samtidigt en mycket positiv sådan! (läs mer)
Susanne

Tack fina Åsa för ett bra och mycket lärorikt program, som jag varmt kan rekommendera. Allt gott,
Liza

Vilken tur att min mamma köpte tidningen M i julas, utan artikeln däri om SmartaMaten, hade jag nog fortfarande haft ont i min mage. Idag har jag nästan inga känningar alls!
Tack för att du ger mig en ”skönare” kropp!

Ida

Allt jag lagat, och det är nästan alla dina hittills översända recept, har varit uppskattat av min familj och mig själv. Jag själv har alltid ätit mest grönsaker men mina två karlar har inte varit så där förtjusta i nyttigheter. Nu ser de framåt mot varje måltid med förväntan.
Stina

Jag är supernöjd med ditt upplägg, alla recept och annat smått och gott och jag har lärt mig såååå mycket!!!
Monika

Jag har tidigare ätit LCHF 3-4 år. På grund av att jag har problem med magsyra i matstrupen bestämde jag mig för att prova basisk mat. Basisk mat har visat sig ha en omedelbart lindrande verkan på mina problem. När jag bara äter basisk mat kan jag vara utan medicin.
Peter

Jag är väldigt nöjd med mitt nya liv, mår SÅ MYCKET BÄTTRE.
… Mitt ph är nu för tillfället ok. Min halsbränna nästan obefintlig.
… Jag är glad att jag hittat Dig o din sajt.
Lilian

Vill bara skriva några rader och berätta hur det går för mig. Har nu ätit ”din” mat i nio dagar och mår så otroligt bra. Min man äter samma mat med stor uppskattning. Vi saknar inte kött! Det gamla suget är borta liksom morgonhostan, och magen är lugn. Det som förvånar mig mest är att jag gått ner 1,7 kg. Jag går och drar på 10 kg övervikt och det har varit svårt att få bort då jag har sköldkörtelproblem. Har provat både det ena och andra som jag mått dåligt av. Och så hittar jag SmartaMaten tack och lov.
Ingrid

Jag har mår fantastiskt bra av basisk mat. Är inne på min andra vecka och börjar faktiskt komma in i det och det är ju inte så krångligt som jag först trodde.
Kicki

Jag blev sjuk igen för ungefär 1 år sedan och efter många läkarbesök fick jag till slut rådet att “lära mig leva med det”, då hade jag varit sjuk i 8mån. Blev då så oerhört lycklig när jag hittade smartamaten.se på nätet. Efter 2 veckor med dina basiska recept var jag helt frisk! Jag är född med en mängd olika allergier och eksem och måste ta hand om min kropp för att hålla mig frisk utan mediciner. Tack för att du ger mig verktygen! :) (läs mer)
Rebecca

Så bra! Har försökt lite på egen hand med hjälp av den basiska guiden men insåg att jag nog måste ha lite mer hjälp så jag har börjat prenumerera på menyerna. Har inte hunnit laga mer än ett par måltider än men är jätteimponerad över hur gott det är. Tom mina tonårstjejer tycker att det har varit gott (hade säkrat upp med både potatis och kött till dem), men båda har sagt att jag inte behöver göra det nästa måltid. Bästa betyget alltså :-)
Kicki

Jag är så tacksam att jag har hittat din sida. Förutom den goda maten så får jag så mycket tips och råd. Du gör allt så enkelt och det gillar jag! Tusen tack!
Gunnel

Jag blev mest inspirerad eftersom många fall av allergier försvinner av denna kost och jag fick dödsstöten i vintras att jag var katt, hund och hästallergiker. Jag har två katter och hund och häst florerar i mitt liv också. Men vet du, jag har nästan inga symptom kvar! Det är ju helt galet! 🙂
Jannica

Genom att börja äta smartare har jag blivit fri från mina magproblem och jag har hållit mig frisk i nio månader nu. Helt fantastiskt!
Berit

Min man fick mer än godkänt hos diabetessköterskan. Hon var väldigt nöjd med att han lyckats gå ner i vikt. Vi fortsätter att följa dina recept även om vi lägger till fisk och kött. Vi har dock båda två insett att det är bra för kroppen med en kost som innehåller huvudsakligen grönsaker och rotfrukter. Det blir heller inte någon konstgjord andning, utan det kommer bli lätt att fortsätta att äta så här.
Chris

Jag och min familj tycker att maten är supergod! Man mår verkligen bra av den och det känns fräscht! Tack!
Monica

Jag är supernöjd!!! Tycker verkligen att recepten är bra, enkla att följa och väldigt smarriga!
Marie

SmartaMaten är verkligen supersmart, jag uppskattar hela konceptet, bara detta att läsa om varje grönsak/ört mm är toppen! Och att följa våra årstider ännu mer toppen!
Monica

”Jag har haft riktiga problem med candida de senaste 5 åren, men nu ser jag verkligen ljuset i tunneln. Är precis klar med en 7 dagars cleansing, mår fantastiskt bra.
… Tack för en helt fantastiskt tjänst”
Martin

”Jag är så glad att jag fann SmartaMaten. Precis i rätt tid eftersom jag fått artros och den ena leden efter den andra angrips. Med bytet av kost gick mina urinsyrevärden i blodet ner till normalt och jag är nu mycket mjukare i lederna. TACK!  Jag har arbetat inom vården i 45 år men aldrig hört talas om basisk mat förrän nu. Är inte detta helt sjukt? Jag vet så många som skulle behöva få hjälp mot inflammationer i kroppen både i leder och tarmar.
… Allt gott önskar jag Dig i ditt viktiga arbete och än en gång HJÄRTLIGT TACK”
Irene

”Äntligen en diet som verkar funka för min mage (har celiaki o laktosintolerans). Toppen! :D”
Ingrid

”Jag är helnöjd med recepten och min mage har äntligen börjat må jättebra. Den var förr ständigt uppblåst efter varje måltid.”

”Har följt din matsedel och dina tips nu i 10 dagar, mår redan prima. Tack!”
Karin

”Jag är så glad för detta initiativ! Jag har aldrig ätit så nyttigt under så många dagar i rad. Jag försöker i vanliga fall men det faller ofta på att man står i affären och velar om vad man ska äta. Då blir det inte till det nyttigas fördel. Maten är också god även om vi är något ovana (maken framför allt) men jag tror att måendet gör sitt till för att även han ska acceptera denna kost helt ut. Jag mår bättre och det är lättare att avstå onyttiga saker! Tack för min hälsa!”
N K-A

”Tack för SmartaMaten. Rätt sak i rätt tid!!! GOTT, välgörande och jyste mat ur hållbarhetsperspektiv.
… Att läka magslemhinnan tar tid, men äter jag i huvudsak basiskt så får jag ej ont. SmartaMaten passar perfekt.
… Kaffe unnar jag mig varje dag och det går hur bra som helst med SmartaMaten som bas. TACK!!!!!!!!
… Har varit och storhandlat två gånger med matlistor. Det är hur smidigt som helst.”
Lena

”Min fru och jag är i full gång med att äta basiskt efter dina recept och jag upplever inga problem, inköpslistor och så är ju lätta att köpa efter så det rullar på. Ha det gott”
Roger

”Med dina recept så har jag fått den hjälp som jag behövde, och det tackar jag hjärtligt för!”
Ewa

Vill du också dela med dig av dina erfarenheter?

Maila mig, eller lämna en kommentar på SmartaMatens Facebooksida!