Välkomstbonusar till alla medlemmar

Alla recept är självklart fria från gluten, mjölkprotein, sojaprotein, jäst och raffinerat socker.

Åsas plattmackor

Mina plattmackor går på ett kick att svänga ihop (du behöver en bra mixer/blender) och är klara efter bara 25 min i ugnen. Du kan frysa in det i färdiga bitar och tina i brödrosten.

I princip allt bröd är surt, men mina plattmackor är oändligt mycket bättre än det mesta du kan köpa i en affär. De är fria från gluten, mjölkprotein, sojaprotein, jäst och socker. Eftersom de är proteinrika och energitäta mättar de också bra.

SmartaFrukostar

(värde 99:-)

SmartaFrukostar innehåller mina allra bästa frukosttips och recept på t ex smoothies, olika sorters gröt, en härligt proteinrik sommarfrukost och tips på bra morgondrycker.

SmartaMellanmål

(värde 99:-)

SmartaMellanmål innehåller recept på fler smoothies, tips kring nötter, frön, frukt och grönsaker samt ett par supergoda dippar, energibitar och dessutom två sorters muffins som är perfekta att bjuda ungarna på.

SmartaEfterrätter och annat gott

(värde 149:-)

I det här häftet har jag samlat de bästa av alla härliga, smarta efterrätter, bakverk och andra godsaker som skickats ut till SmartaMatens medlemmar.

Här finns raw desserter, som Hallon- och chokladhjärtan, Glassig hallontårta, Lyxigaste blåbärspajen, en Makalös brownie (som jag inte kan leva utan), Key Lime Pie och en helt ljuvlig fruktglass som mina barn älskar.

Här finns också bakverk som Rabarber och jordgubbspaj med smultäcke, Äppelkaka med kanel och citron, Maffig chokladkaka med rödbetor, och dessutom Mickes ljuvliga vaniljsås.

Alla recept, matsedlar, inköpslistor och bonusrecept levereras i elektroniskt format.