Semmeldagen (favorit i repris)

Åsas smarta raw-semla
Min smarta raw-semla. Klicka på bilden så kommer du till receptet!

Oj hoppsan.
Plötslig är det semmeldagen igen.

Så härligt, för jag har verkligen längtat efter förra årets lilla goding – min smarta raw-semla!

Eftersom jag ligger ett par steg efter “allt” för närvarande så tänkte jag låta bli att uppfinna hjulet och istället bara påminna om att det redan finns, och är jättegott 😉

Jag borde för all del lagt mandlarna i blöt redan igår, men eftersom jag glömde det så får det lov att gå ändå. Inte lika nyttigt, men säkert lika gott!

Ha en härlig semmeltisdag!

/ Åsa

2 kommentarer

  1. Testade dom och tyckte dom var jättegoda. Min tvååring tyckte att det var “jättesmaskens” 🙂 Fyraåringen ville inte ens smaka, men det kan ha berott på att hon hade feber och därmed inte åt nånting. Det roliga är att ingen av barnen åt den vanliga vetesemlan som de bjöds på på fettisdagen. 1-0 till smarta maten 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *