Det är så himla roligt att media äntligen börjar få upp ögonen för ”hållbart ätande” (åh, det uttrycket gillar jag – det måste jag börja använda!).
Tänk vad underbart att fokus börjar flytta från quick-fix-dieter med fokus på tvärsnabb viktnedgång, till den sorts mat som gör oss friska, pigga och – och vi behöver det – hjälper oss att hitta en sund vikt.
Och dessutom är bra för miljön!
Jag fick den stora äran att bli intervjuad i tidningen ELLE (nr 2-2014, ute just nu) om basisk mat. Anledningen till artikeln är det svenska släppet av kokboken Härligt hälsosam: ät medvetet med syra/baskontroll av Natasha Corrett och Vicki Edgson.
Jag har den engelska versionen sedan länge, och även om jag inte håller med om allt är det en väldigt trevlig bok 🙂
Läs artikeln här (4,3 MB) eller genom att klicka på bilden.
Trevlig helg!
/ Åsa