Föreläsning på Medborgarskolan 17/3!

Öppen föreläsning på Medborgarskolan mån 17/3. Välkommen! :-)
Öppen föreläsning på Medborgarskolan mån 17/3. Välkommen! :-)
Yay! Välkommen! 🙂
Mitt i allt som hänt har jag heeelt glömt att tipsa om min föreläsning på Medborgarskolan, oj hoppsan!

Det blir en favorit i repris, nämligen:

Bättre hälsa och mer energi  – med basisk mat

Föreläsningen passar alla som är nyfikna på basisk mat – inga förkunskaper behövs.

Jag tar upp frågor som:

 • Vad är basisk mat?
 • Blir man smal, frisk, lycklig och rik av basisk mat?
 • Varför mår jag bra av att äta basiskt?
 • De viktigaste sakerna att ändra på
 • Var börjar jag?
 • Tips och råd
 • De vanligaste misstagen
I pausen bjuder vi på smarriga, smarta tilltugg (bild från 1/10)
Föreläsning + efterföljande frågestund tar ca 2 timmar, plus en kort paus där vi bjuder på något smart tilltugg.

Tid

Måndag 17/3 kl 19-21 (ca)

Plats

Hagagatan 23 A, Stockholm

Läs mer och anmäl dig här

Länk till min föreläsning på Medborgarskolans webbplats 🙂

Det ska bli jättekul att få föreläsa igen, jag längtar!

Hoppas att du kan komma!
/ Åsa

Sagt om föredraget ”Bättre hälsa och mer energi – med basisk mat”

Tack för ditt föredrag häromkvällen! Du besitter mkt kunskap i ämnet det står helt klart!
…Som du har jag sökt i många år efter ngt som funkar både för långsiktig hälsa och för min vikt, som envisas med att vara ca 10 kg för mkt. Kanske är jag hemma nu!
/ Ann-Sofi
Stort tack finaste Åsa för en härlig inspirationsföreläsning :)! Du är så duktig o kunnig! Att göra förvirrande begrepp lättbegripliga är du också jätteduktig på och det låter så enkelt när du förklarar :)!

Mamma var jättenöjd och äntligen kanske hon kan ta till sig lite mer av det jag brukar prata om – Basisk mat, hihi.

Föreläsning är verkligen din grej :)!!!

Stor kram till dig!!! //Eva

Hej Åsa!
Jag vill bara uttrycka ett stort tack för din föreläsning i tisdags.

Jag såg ditt inlägg på FB där du sa att du varit osäker på att åta dig föreläsningen då det var nytt för dig och jag vill bara säga att du var jätte bra, ärlig, inspirerande och jag gillade särskilt att du var personlig och berättade hur ni gjorde i er familj och med era barn. Det syntes att du fick mersmak 😀
/Jennifer

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

11 kommentarer

 1. Fundering. Jag har testat andra urinen vid några tillfällen och varit basisk. Idag testade jag också. Ingen förändring på remsan. Gul/orange! Sedan i torsdags kväll äter jag Lymecykline, antibiotika mot rosacea. Tror du att det är det som bör att jag får en remsa som inte ändrar färg? Jag har inte syndat på något vis sedan i onsdags då jag var på mässa där det bjöds på onödigt goda chokladbitar i nästan alla montrar. Ajabaja!!

  1. Jag är osäker på hur antibiotika påverkar syra/basbalansen i urinen, men det är väl inte alls otroligt att den ställer till det med balansen i kroppen.
   Chokladen från i förra veckan lär inte påverka (och det låter väl som ett utmärkt tillfälle att vara lite Tillåtande? Balansera med en grön drink istället för att aja-baja dig själv! 🙂 )

   1. Magsyran slår till av choklad och jag mår grymt illa av det. Det är därför jag aja-bajar mig själv. Jag vet att jag får ta Pepcid i ett par dagar efter chokladätning och då tycker jag att det är aja-baja på mig själv. Men eftersom jag vet konsekvenserna så är det verkligen inte ofta jag faller dit.

 2. Hej
  Är väldigt nyfiken på din föreläsning 17 mars….

  …har försökt läsa mig till det men inte lyckats hitta….i vilken stad är det ? 🙂

 3. Hej Åsa!
  Läste om dina föreläsningar och bla om de ämnen som du tar upp. Allt verkar jätte inttesant och du som föreläsare. Hade varit roligt att lyssna på en av smartamatens föreläsningar. Så min fråga är ifall att du vid något tillfälle kommer ner till södra Småland?
  Tack på förhand
  Frida

  1. Hej Frida!
   Det vore jättekul att åka runt och föreläsa lite mer – södra Småland, Skåne, Skövde, Göteborg är bara några av de orter som stoltserar med intresserade människor 🙂
   Om du har förslag på en bra lokal (projektor och högtalarsystem så att rösten håller) så tittar jag gärna närmare på möjligheten att komma!

   / Åsa

   1. Frågan är vad du kostar. Jag arrangerade en föreläsning på Folkets Hus i Limhamn i september tillsammans med en läkare som pratade om sköldkörtelsjukdomar. Jag gissade på 30 när jag glädjegissade. Det kom 77. Å hade lokalen tagit fler hade det lätt blivit 100 personer.
    Jag skulle kunna tänka mig att arrangera en föreläsning. Jag får nog maila dig om detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *