Publicerad den 2 kommentarer

Mail som får mig att gråta. Och att dansa av lycka.

Jag fick ett mail i helgen. Det kom från Rebecca, en av SmartaMatens medlemmar. Så här skriver hon:

Hej Åsa!

Jag vill bara skicka detta mail och ge dig/er ”cred” för era fantastiska recept!

De är inte bara goda utan även mycket hälsosamma. Jag hörde talas om det ”basiska konceptet” för ca. 15 år sen då jag fick rådet av en homeopat att äta basiskt för att bli av med mina svåra allergier.

Men på den tiden var det svårt att få tag i kostråd för basisk föda.

Jag blev sjuk igen för ungefär 1 år sedan och efter många läkarbesök fick jag till slut rådet att ”lära mig leva med det”, då hade jag varit sjuk i 8mån. Blev då så oerhört lycklig när jag hittade smartamaten.se på nätet. Efter 2 veckor med dina basiska recept var jag helt frisk! Jag är född med en mängd olika allergier och eksem och måste ta hand om min kropp för att hålla mig frisk utan mediciner. Tack för att du ger mig verktygen! 🙂

Fortsätt med ert goda arbete och tack än en gång!

Ljus och kärlek!
/Rebecca

Inga tårar med massor av glädje!

Jag blir alldeles varm, lycklig, mållös… och tårarna rinner. Tänk att jag får vara med och göra skillnad. Det är så stort att jag inte hittar orden.

Tack snälla Rebecca för att du delar med dig, och tack alla ni andra som har skrivit och berättat hur det går och hur ni mår.

Ni gör mitt jobb till världens bästa – och tänk, kanske (hoppas!) kommer jag rent av kunna försörja mig på detta i framtiden 🙂
Ännu är det lååångt kvar, men i söndags passerade vi milstolpen ”100 aktiva medlemmar”. Det är stort!!! *glädjedansar*

Tack för att ni finns och för att ni visar mig ert förtroende!

/ Åsa

Ps: Här kan du läsa mer om vad andra medlemmar säger om SmartaMaten 🙂

Och vill du dela med dig av dina egna erfarenheter så blir jag jätteglad om du kommenterar här nedanför, eller mailar mig.

2 reaktioner på “Mail som får mig att gråta. Och att dansa av lycka.

 1. Hej Åsa!

  Nu har jag äntligen hittat något som får mig glad. Har haft problem med överkänslighet för en massa saker, faktiskt 71 olika födoämnen, som gör att min mage för det mesta krånglar.
  Detta med basisk föda läste jag om för många år sedan men då var jag väl inte tillräckligt dålig eller så framfördes det inte på ett sätt som jag fastnade för. Minns att jag dels tyckte det verkade besvärligt och att jag var mycket skeptisk till det. Men du har fått mig att tänka om. Jag har dessutom artros nu i de flesta lederna och har ofta värk. Sedan jag gått igenom din sida förstår jag att detta är helt rätt för mig och jag ska börja med det så fort som möjligt.

  Men, en annan sak också,jag fick en tanke när jag läste dina ord: en kokbok! Skriv en kokbok vetja! Den kommer att sälja, det är jag helt säker på. Jag ska iaf köpa den!

  Mvh Karin

  1. Hej Karin,
   tack för dina fina ord!
   Detta med basisk mat kan verkligen krånglas till – eller, vilket är mitt mål, göras superenkelt. Det handlar ju bara om att fylla kroppen med den näring den behöver för att hålla balansen 🙂

   Har man väl dragit på sig en överkänslighet behöver man ju vara försiktig, men min erfarenhet är att många överkänsligheter försvinner när kroppen får det den behöver.

   Vet inte om du sett det här, från en av mina kunder med artros:
   “Jag är så glad att jag fann SmartaMaten. Precis i rätt tid eftersom jag fått artros och den ena leden efter den andra angrips. Med bytet av kost gick mina urinsyrevärden i blodet ner till normalt och jag är nu mycket mjukare i lederna. TACK! Jag har arbetat inom vården i 45 år men aldrig hört talas om basisk mat förrän nu. Är inte detta helt sjukt? Jag vet så många som skulle behöva få hjälp mot inflammationer i kroppen både i leder och tarmar.
   … Allt gott önskar jag Dig i ditt viktiga arbete och än en gång HJÄRTLIGT TACK”
   Irene

   Och ja… En kokbok vore toppenkul! Jag ska kontakta några förlag framöver, håller tummarna för att jag lyckas få dem intresserade!

   / Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *