Nystart

Hela familjen på Böda SandKäre söte vilken sommar vi haft, eller rättare sagt har. Denna underbara, ljuvliga värme! Massor med sol, massor av tillfällen att toknjuta av livet.

Min och Mickes sommar har som vanligt varit ett lapptäcke av ”hela familjen tillsammans/bara mina barn/bara Mickes barn/ensamma vi två”.

Allra bäst är när vi får vara tillsammans hela familjen, som när vi (återigen) var och tältade på underbara Böda Sands Camping.
Fem barn och två vuxna i tält i 9 nätter. Och det enda barnen önskar sig är att vi stannar längre nästa sommar 🙂

Nästa veckan börjar skolan igen, och den här veckan är vi i Umeå med Mickes barn och jobbar. Och packar. Vi ska nämligen flytta ihop. På riktigt.

Vallentuna, here we come!

Efter sju år (I kid you not) av pendlande mellan Täby och Umeå svindlar tanken: tänk att få bo ihop jämt, inte bara varannan vecka. Tänk att bara ha ETT hus att ta hand om. En trädgård. Ett ställe att städa, tvätta, handla mat till. Tänk vad mycket tid vi slipper lägga på resor fram och tillbaka. Tänk… Listan kan göras oändligt lång – och den består bara av sådant som de flesta ser som rena självklarheter.

Gissa hur skönt det ska bli? 🙂
Efter sju år ska jag och Micke få något som liknar ett normalt liv. Med normala rutiner. Jag längtar!!!

Och precis så här efter sommar och semester finns det ju en hel del att säga om rutiner… men det skulle bli ett alldeles för långt, så det får bli nästa inlägg istället!

/ Åsa

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

4 kommentarer

    1. Tack!
      Ja, ett hus räcker utmärkt. Kan avslöja att sommarstuga (dvs ett extra hus att ta hand om) INTE finns med i framtidsplanerna 😉
      / Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *