Lyckobubbel!

Det som gör mig lyckligast är när jag får hjälpa, stötta och inspirera alla som vill äta rätt att faktiskt göra det. Och det innebär att jag bara blir lyckligare och lyckligare:

I mitten av augusti hade över 1000 personer laddat hem min pH-guide, och sedan dess har takten ökat dramatiskt. Vi är många ”där ute” som vill veta mer om hur man ska äta för att må bäst!

I förra veckan passerade vi 200 GillaFacebook. Jag vet inte om ni förstår hur tacksam jag är för det stödet – för att inte tala om era kommentarer. Tack!

Och dessutom ökar medlemsantalet stadigt – ännu är jag lååångt från mitt mål men resan är en del av målet och jag njuter av varenda steg. Det är fantastiskt roligt att få hjälpa er med inspiration, variation och råd, och jag är innerligt tacksam över det förtroende ni visar! Tack!

Publicitet har jag fått också: i somras hade M-Magasin en drinkguide där jag medverkade med råd och tips, och min Lyxiga lime- och ingefärsdrink med mynta fick vara med som alkoholfritt tips – med bild och allt.

Så här puffade Amelia Adamo för drinkguiden i sin ledare: ”Äntligen har vi en efterlängtad, efterfrågad drinkguide för dem som inte vill bli alkoholrunda (både runt magen och under fötterna). Varsågod, på sidan 94 hittar du den bästa guide jag läst i den vägen. För dem som inte vill torrlägga sig, men lära sig var gränserna går.” Wohoo!

Jag har blivit intervjuad för andra tidningar också (ännu så länge hemligt) och så snart något publiceras så lovar jag att säga till!

Något som också gör mig lycklig är att jag äntligen, äntligen har fått en enklare betallösning än PayPal på plats 🙂

Nu är det säkra kortbetalningar som gäller, och det är verkligen superenkelt att bli medlem! Det enda du behöver är ett VISA eller MasterCard så sköter jag resten.
Om du har tagit en paus i ditt medlemskap och vill börja igen så maila mig på asa (at) smartamaten.se så ordnar jag det.

Ha en lycklig dag, du också!
/ Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *