Kostrådgivarens konferensmacka

I förra veckan avslutade jag min utbildning till kostrådgivare, och åh, vad roligt det har varit! Jag har lärt mig massor och dessutom lärt känna fler ”kostnördar”, skönt att det finns fler än jag 😉

Direkt efter avslutad kurs åkte vi (dvs jag och min man) iväg på helgkonferens för att få mål, planer och strategier för våra respektive verksamheter på plats. Det har varit otroligt givande, även om det är lite svårt att – som SmartaMaten-förespråkare och nyexad kostrådgivare – vara utlämnad till andras matlagning 😉

Man får göra vad man kan, och köra rätt hårt på 80-20-regeln. Istället för en ”konferensmacka” – du vet, den där vita frallan med ost och skinka och i bästa fall lite paprika eller gurka – körde vi picknick.

Från vänster till höger: raw brownie och dadelsötade kokosbollar att njuta av efter springrundan. Paulùns superjuicer – inget jag skulle köpt själv men en trevlig bonus från kursavslutningen. Vi testade bara den med granatäpple och hallon, den var lite söt men ett gott alternativ till ett extra glas vin. Cashewnötter, valnötter, rött te, kokta ägg, och sötmandlar – ett kraftigt mellanmål som höll oss mätta och pigga. Frukt (vi fick väl i oss hälften på två dagar) och så lite grönsaker. Inte 100% SmartaMaten, men oändligt mycket bättre än alternativet – och vi höll oss mätta, pigga och produktiva, helt utan blodsockerdippar och annat elände 🙂

/ Åsa

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *