Hej… Är du kvar?

Jag hoppas det, för du betyder enormt mycket för mig!

De senaste månaderna har varit tuffa, med rejäla djupdykningar periodvis.
Men nu verkar det faktiskt som att det lättar!

Den mesta ”administrationen” kring mammas död är avklarad (käre söte vilka otroliga mängder papper…)
Ljuset och värmen (nåja) är tillbaka.
Och jag och Micke har till och med hunnit med fem dagar i New York.

Jag lovar att berätta mer om NY-resan framöver. Oss emellan blev jag helt kär i staden, det fanns ju precis hur mycket bra mat som helst!

Men huvudsyftet med resan var att gå en kurs i matfotografering.

Mycket milt uttryckt kan man säga att just fotograferingen inte har varit min starka sida.
Skapa nyttiga, lättlagade, goda recept? Check.
Laga nämnda recept, och därefter förfina dem? Check.
Fota maträtterna så att de ser någorlunda representativa ut? Nix. Nope. Inte min påse.

Up until now… 😉
Micke letade upp en fotograf som hade ”rätt” stil på sina bilder, och bokade in oss för en workshop.
Efter en del skumpande på tunnelbanan mot Brooklyn hittade vi, med våra kameror i högsta hugg, till Julia Cawleys studio. Teori varvades med praktik, och (halleluja!) jag är inte längre rädd för alla inställningar på min kamera 🙂

redbeet orig liten
redbeet salad orig liten
Framöver lovar jag fler matbilder här på smartamaten.se.

Jag lovar också att inte bli ännu en av alla dessa vansinnigt snygga mat-foto-bloggar, riktigt så mycket tid har jag inte…

Däremot är min förhoppning att även medlemsrecepten kommer att få snyggare avbilder!

Kram, och tack för att du finns!
/ Åsa

Ps. Påsken är ju i antågande, och nästa vecka kommer min variant av smarta Snickers här på bloggen. Hmm. Undrar hur jag ska fota dem..? 😉

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *