Publicerad den Lämna en kommentar

Tre år är en lång tid men går fort

Jag fick ett mail som gjorde mig så där härligt lycklig och tacksam för att jag får jobba med SmartaMaten…

Planen var att skriva detta blogginlägg redan i maj, men av olika anledningar försvann tiden. Och så är det plötsligt augusti – nästan september – och jag har äntligen ro att sitta ned och skriva ❤️

Det här med vardag, höst och rutiner… helt klart min grej!

Hur som helst.

Mailet.

Från Elisabet.

Så här skriver hon:

Tänkte bara dela med mig av vår familjs erfarenheter av vårt hitintills treåriga medlemskap i SmartaMaten (som för oss började med SmartaUtmaningen).Tre år är en lång tid men går förhållandevis fort, särskilt när man ser tillbaka.

Jag har alltid klassats av min omgivning som något typ av ”hälsofreek”  men min man var ganska så överviktig och rätt ohälsosam för tre år sedan så en stor anledning till att jag gick med var för hans skull. Dessa år har varit en berg-och-dalbana (mer för min man än för mig) men sakta men säkert har nya vanor tagit sin boning ibland oss.

Vårt liv ser helt annorlunda ut nu än för tre år sedan.

Min man tränar numera i princip varje dag, har slutat dricka mjölk (som han drack en liter om dagen), har slutat snusa OCH han är den som gör alla gröna drinkar!! För övrigt har han gått ner ca 18 kg och behöver mycket mindre sömn.

Jag har tre döttrar och den yngsta, nu snart 13, är min och min mans gemensamma och den enda hemmavarande. Hon älskar dans över allt annat (liksom jag gjorde i min ungdom) och dansar 5 olika dansstilar/träningar i veckan. Detta har medfört en renässans även för min dans så jag dansar Zumba 2 gånger i veckan, hiphop, och styrketräning och löpning utöver yogan som jag gör varje morgon.

All denna energifyllda aktivitet min familj är inne i nu beror på eller har i alla fall helt klart fått en enorm skjuts av den sockerfria och fantastiska maten som ditt företag förespråkar! Jag tror verkligen på SmartaMaten som energiförstärkare och hälsobringare, och ju längre man håller på desto bättre mår man!!! (Mina två äldsta döttrar är dessutom veganer så vi går små steg åt det hållet hela tiden).

Jag tänker att vi måste ge våra kroppar den bästa möjligheten till ett framåtskridande där hälsa, energi och livskvalitet bara ökar, trots åldrande, ända till slutet, och det känns som om SmartaMaten bidrar enormt till att det blir naturligt så.
För oss känns livstidsmedlemskapet självklart!!!
Tack!! 🙏
Kram Elisabet

Oj, jag kan fortfarande inte läsa utan att få tårar i ögonen…

Det gör mig så himla glad att SmartaMaten faktiskt gör skillnad – STOR SKILLNAD – i andra människors liv. Mer ork, mer energi, mer glädje – det är nödvändiga ingredienser för att leva lycklig, länge ❤️

Tack snälla Elisabet för att du delade med dig, och för de härliga, livfulla bilderna du skickade (jag önskar att det vore maj igen så att sommaren låg framför oss 🔆)

Jag inser att det smarta här vore att trycka in en fet säljpitch om SmartaUtmaningen, men jag tror jag nöjer mig med detta:

Om du också vill få den där energin och orken som du borde ha men inte har tillgång till för att du äter ”normalt”:
Testa SmartaUtmaningen, och låt det här vara hösten då du började behandla din kropp med den kärlek och respekt den förtjänar 😍

Läs också gärna vad andra Utmanare säger – Elisabet är långt ifrån ensam…

/ Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *