En snabb uppdatering om cleansen

Här står jag vid den nya köksön som hastigt och lustigt kom till i helgen. Mindre än 24 timmar från idé till verklighet - och nu har jag någonstans där jag kan filma matlagningstips. Lycka!

Jag testar just nu Pure Cleanse från RenewLife. Med tanke på att detta är mitt livs första cleanse-kur så har jag ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Och ska jag vara vara riktigt ärlig (och det är jag ju) så har jag inte förväntat mig några speciella effekter.

Men något händer faktiskt. Nu vet jag inte om det beror på cleansen eller om det skulle hänt ändå, men jag har blivit så *pigg*. Vaknade tidigt både lördag och söndag och fick löjligt mycket gjort under helgen. Det är för all del inte helt ovanligt när det gäller mig och Micke, men vi fick ännu mer gjort än vanligt. Plus att vi hann softa i soffan med våra böcker, fika, träna och kolla på film.

Ja. Som sagt. Det är ju svårt att säga vad som beror på vad, men bra mår jag i alla fall – utvilad, full av energi och nyfiken på vad den här veckan ska föra med sig 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

2 kommentarer

 1. Hej! Har precis påbörjat en detoxkur med pure cleanse som du skriver om. Är inne på min fjärde dag och min andra dag med diarré och ont i magen :-/ Undrar om detta är normalt vid en detoxkur eller om jag borde avbryta min kur? Mvh chris

  1. Hej Chris!
   Jag har varit på resande fot sedan slutet av september, så jag har inte haft möjlighet att svara.
   Hur har det gått med din detox?

   Eftersom jag äter SmartaMaten till vardags, och allmänt smart resten av tiden, så märkte jag ingen större skillnad med Pure Cleanse utöver den där inledande energikicken.
   Jag tror inte att något annat märke hade gjort någon skillnad för mig heller – när man äter rent och mycket grönsaker finns det liksom inte så mycket att detoxa.

   / Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *