Slut på radiotystnaden – med Inner Strength!

Jag är med här. Stort. Så stort!

Hej!
Är du kvar? Jag hoppas det, trots att jag varit tyst i nästan en månad.

Men nu så! Mamma är på benen (och njuter av att påta i trädgården), och från och med idag är jag tillbaka här på bloggen.

Innan jag kör igång med alla planerade inlägg vill jag berätta om några riktigt roliga saker:

Dels har jag hållit en föreläsning i Vasa i Finland. Det var faktiskt bland det roligaste jag gjort, tack alla ni smarta, trevliga och underbart frågvisa som gjorde kvällen till ett kärt minne!

Dels har jag blivit intervjuad av coola, genomtänkta och kloka Petra Axlund Stegman. Hon driver en av mina favoritbloggar, Inner Strength, och gör också en mycket tänkvärd podcast om “hälsa, träning, yoga, mindfulness, meditation, bra mat och livsglädje”.

Hur stort är det inte att få vara med där?

Och kan jag bryta min “radiotystnad” på ett mer passande sätt? 😉

Jag har gått och njutit Inner Strength Pod på mina promenader, och ptja, liksom funderat på vad *jag* skulle svara på Petras frågor. Ni vet. Drömt lite om att kanske jag också en dag osv…

Fatta hur smickrad jag blev när Petra kontaktade mig och ville att jag skulle vara med och prata basisk mat! Yay!!!

Och nu ligger podcasten uppe, spännande som tusan, för jag har faktiskt inte hunnit lyssna på den själv ännu. Eller jo, inledningen har jag lyssnat på, och därmed har jag kunnat fimpa min panik över hur jag låter när jag blir inspelad. 35-årigt komplex, släng dig i väggen. Ha!

Lyssna här

Klicka för att spela, eller ladda ned genom att högerklicka här och välj Spara länk som…

Du kan också lyssna via Inner Strength på datorn.

Ska vi ta en promenad tillsammans? 🙂

/ Åsa

5 kommentarer

  1. Hmm, det är tyvärr ett lite konstigt klipp precis i början. Jag pratar om paleo, och plötsligt är jag mitt inne i svaret på en annan fråga.

    Frågan jag “glider över i” handlar om huruvida inte kroppen klarar att balansera sitt pH-värde själv, vilket kan vara bra att veta för att hänga med i dubbelsvaret.

    Jag vet att Petras dator kraschade när hon höll på med klippningen, håller tummarna för att det kommer en ny version framöver 🙂

    / Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *