Bye-bye Africa! Hello nya utmaningar, kurser och resor!

2015-03-04-at-the-topOh. My. God.

Vilken resa det blev. Vilket otroligt äventyr. Vilka utmaningar, vilka tuffa påfrestningar, och vilka enorma belöningar och framsteg!

Jag är så obeskrivligt tacksam för allt jag fått vara med om, och för att jag fått uppleva det med just de människor som var med. Wow!

Det har tagit nästan en vecka att ”landa” här hemma, att smälta alla tankar, och att lägga om fokus till våra nya, spännande projekt och mål. De är inte fullt lika häftiga som att bestiga Kilimanjaro, men åh, vad jag ser fram emot att få jobba med dem!

1. Favorit i repris: Smarta mat- och yogaresan till Mallorca!

Aldrig hade vi kunnat ana att vår resa, en kombinerad matlagningskurs och yogaretreat, skulle bli en sådan succé!

Men det blev det – en helt fantastiskt resa där förra året deltagare faktiskt fortfarande träffas för att laga smart mat och yoga tillsammans 🙂

I år erbjuder vi färre platser (för att fler ska få bo i dubbelrum) och fler matlagningspass i mindre grupper. Nu ännu bättre, helt enkelt 😉

Läs mer om resan här!

Och, hmm, förra året sålde resan slut på fem dagar efter att jag skrev om den i nyhetsbrevet, så vänta inte för länge om du också vill vara med om en resa som kan förändra livet helt och hållet!

2. LevSmartare – coachning i grupp för dig som leva och äta smartare!

Woop-woop, nu är det äntligen dags att lansera den idé som jag och Micke grunnat på i ett helt år 🙂

LevSmartare är ett 11 veckor långt program där vi träffas online (med både ljud och bild, via Google Hangouts).

Eftersom både jag och Micke leder samtalen får du stöd med förändring av både matvanor och beteende.

Antalet platser är begränsat till max 8 deltagare.

Vi inleder varje möte (totalt 19 tillfällen) med en ”check-in” där du som deltagare får dela med dig av dina personliga reflektioner och utmaningar. Därefter går vi igenom dagens/veckans tema med inspiration, motivation och stöd så att du får det du behöver på din resa mot ett smartare liv.

Förutom våra online-möten får alla deltagare tillgång till en privat FaceBook-grupp där alla deltagare kan bolla erfarenheter och stötta varandra, och där både jag och Micke är aktiva med att svara på frågor.

Läs mer om LevSmartare här!

Hoppas att vi ses snart – antingen online eller ”live” på Mallis! 🙂

Kram / Åsa

Publicerat den
Kategoriserat som Åsas tankar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *