SmartaMatens nyhetsbrev och kostguide – helt gratis!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Jag hjälper dig att äta balanserat och hållbart – på ett sätt som ger dig bättre hälsa och mer energi utan pekpinnar och förbud.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret på den här sidan. Då får du regelbundna tips kring balanserad mat.

Så snart du anmält dig får du min kostguide – med massor av tips, råd och dessutom omfattande listor över den (smarta) mat som är superbra för dig, och den (sura) som du bör dra ned på. En pH-guide i modern tappning – alldeles gratis, förstås![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1430404555238{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ff9436 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Gör som 10.000+ andra redan har gjort:

Ladda ner smarta kostguiden och få mitt inspirerande nyhetsbrev som gör det enkelt att äta rätt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_class=”optinform”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ur kostguidens innehåll:

SmartaMatens kostguide

 • Vad innebär egentligen balanserad mat? Vilken forskning finns?
 • Vem ska man tro på när det gäller pH-värde och alla syra/bas-listor?
 • SmartaMatens tallriksmodell – så här får i dig *allt* du behöver – snabbt, enkelt och billigt!
 • Matnyttiga tips – var börjar jag, och hur fortsätter jag?
 • Mycket omfattande listor på svenska över mat som är:
  • Smart (och basisk)
   Den här maten kan du i princip äta hur mycket du vill av och ändå må bra! Den är huvudsakligen näringstät och energifattig, och ger din kropp allt den behöver för att må toppen.
  • Hälsosmart, energität (och neutral till sur) mat
   I den här gruppen hittar du bland annat de bästa kolhydrat- och proteinkällorna – de som ger både energi och näring, utan att belasta immunförsvaret.
  • Sur mat, och mat som stör ditt immunförsvar
   Den här maten bör du undvika så långt det är möjligt.
   Men kom ihåg att inget är förbjudet! Vill du äta från den här gruppen någon gång ibland så klarar din kropp det också – förutsatt att du balanserar med smarta val från de andra listorna.

SmartaMatens kostguide/pH-listor i fickformat

Extra bonus

Du får också en guide i fickformat (pocketmod, dvs en A4 vikt i 8 delar) över alla livsmedel i SmartaMatens kostguide. Den passar i plånboken, i bakfickan eller var som helst.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret

så skickar jag länken på en gång.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1430404555238{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ff9436 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nu kör vi 🙂

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_class=”optinform”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]