Åsa JakobssonJag tar emot ett fåtal kostrådgivningsklienter varje år.

För att mina klienter ska få ut mesta möjliga värde av våra sessioner jobbar jag bara med dig som verkligen vill må och äta bättre.

SmartaMatens individuella kostrådgivningspaket (2490 kr)

Kostrådgivningspaketet består av tre delar:

1. Hälsoprofil och inledande kostråd (55 min)

Hälsoprofilen visar din nuvarande fysiska status och ligger till grund för utformningen av en kost som passar just dig. Vi går igenom din målsättning – vad vill du uppnå med att äta bättre?

Inför mötet analyserar jag dina nuvarande matvanor, och efter mötet får du med dig skrivna kost- och måltidsråd så att du med lätthet kommer igång med dina nya vanor.

Om du vill gör vi även en bedömning av din kroppssammansättning baserat på midjemått och vikt, samt en enkel uppskattning av fettprocent, vattenmängd och muskelmassa.

2. Din individuella kostplan (55 min)

2-4 veckor efter vårt inledande möte träffas vi igen. Även inför möte nummer 2 analyserar jag dina matvanor för att kunna jämföra förändringarna med tidigare.

Vi går igenom de förändringar du redan genomfört, hur de har fungerat, och vad som återstår att göra. Baserat på detta sätter jag ihop din individuella kostplan som jag sedan mailar till dig.

3. Uppföljningsmöte (55 min)

Det viktigaste när man skaffar en ny vana är faktiskt göra det man vill göra, och hitta rätt kurs igen om man hamnat lite snett.

Under uppföljningsmötet bollar vi dina tankar och frågor, och gör ytterligare anpassningar i din kostplan om det behövs.

Uppföljningen ska göras inom ett 6 månader från möte nr 1.

Bokning och betalning

Jag har framför allt tider på fredagar, men även vissa kvällar kan vara tillgängliga.

Bokning sker via mail till asa (at) SmartaMaten punkt se.

Betalning sker mot faktura.
Kostrådgivning är en skattefri förmån inom motion och friskvård.