Åh, nu börjar planeringen av julbordet närma sig och då vill jag gärna passa på att lyfta fram några av mina absoluta favoriter. Eller favoriter i repris, faktiskt, för dessa recept publicerade jag redan förra julen.

Men jag tycker att de är så bra att de tål att upprepas, och det hoppas jag att du också tycker 🙂

Julkryddad grönkålssallad
med grapefrukt
Saffransmarinerade kikärtor
Varm rödkålssallad med
eller utan valnötter

Mums, vad jag längtar!

Vilken är din vegetariska favorit på julbordet?

/ Åsa

3 thoughts on “Smarta julmatstips

 • 21 december, 2012 kl. 15:59
  Permalänk

  Rödbetsbiffar och grönkål. Kålrotslåda är min extra favorit. Den här månaden har jag provat äta enligt min blodgrupp, ingen grädde, inga hårda ostar gjorda på komjölk. Jag äter en hel del getostar och äter mycket paprika, tomater, och andra grönsaker som jag smälter i ugnen.

  Svar
 • 21 december, 2012 kl. 23:47
  Permalänk

  Åh, rödbetsbiffar är jättegott, tack för påminnelsen!
  Hur funkar “blodgruppsdieten” för dig?
  / Åsa

  Svar
 • 26 december, 2012 kl. 14:08
  Permalänk

  Har inte märkt någon skillnad.

  God fortsättning.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *